Het Website Stappenplan – in 6 stappen zelf de inhoud voor je website maken

Mensen gaan pas aan op een idee of project, als je de kern van je verhaal communiceert. Maar hoe kom je tot die kern?

Met dit boek lukt het je om een website te creëren die de ander raakt op gevoelsniveau. Je maakt in 6 stappen zelf de inhoud voor je website.

Dit boek is ook verkrijgbaar bij Bol.com >

22,95 incl. btw

Het Website Stappenplan is conceptontwikkeling in vermomming. Met dit boek maak je in 6 stappen zelf de juiste teksten en foto’s voor je website. Maar eigenlijk doorloop je een methodiek voor waardecreatie.

Want mensen gaan pas aan op je initiatief of project, als het écht waarde voor ze heeft. Met dit boek leer je hoe je die waarde omhoog tovert en vertaalt in webteksten, buttons en afbeeldingen die de kern pakken.

Waarom dit boek?

Te vaak vinden mooie initiatieven en prachtprojecten hun publiek niet. Meestal vanwege niet-effectieve communicatie. Iedereen kan immers zelf een website maken. Maar slechts een enkeling kan een website maken waar mensen op aan gaan.

“Dit boekje komt voort uit mijn eigen allergie voor websites die er prachtig uitzien, maar niet op de juiste knoppen drukken bij de ontvanger. En dus hun doel niet bereiken. Na jarenlange ervaring in de communicatie en muziek (= communicatiekunst) weet ik hoe je de weg naar je project ontsluit met behulp van een website. Die creatieroute naar een effectieve website wil ik met iedereen delen.”
Jennemieke Snijders

Wat kun je met dit boek?

  • Je start het creatieve proces op de juiste plek
  • Je gaat door de ogen van de ander naar je eigen project kijken. Zo ontdek je waar de échte waarde van je project in zit. En wat je dus moet communiceren.
  • Je creëert snel de teksten en foto’s die nodig zijn om je doel te bereiken met behulp van de 24 bouwstenen voor een goede website

Werk je met de Handige Invulwebsite van Tinksel, dan ben je nog sneller klaar.

Bekijk het inkijkexemplaar

22,95 incl. btwToevoegen aan winkelwagen

1 beoordeling voor Het Website Stappenplan – in 6 stappen zelf de inhoud voor je website maken

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.