De Handige Invulwebsite – kom snel tot de kern van je verhaal

Een sterke website communiceert de kern van je verhaal. Zodat mensen aan gaan. Maar hoe kom je tot die kern?

De Handige Invulwebsite stippelt het spoor voor je uit. Het stroomlijnt je strategische denk- en schrijfwerk én neemt technische hobbels weg.

Onderstaande prijs is voor een licentie van telkens 1 jaar (199 euro ex btw), die je elk moment kunt opzeggen.

240,00 incl. btw

Tinksel ontwikkelde de Handige Invulwebsite om snel tot de kern van elk verhaal te komen. Zodat je effectief gaat communiceren. Zonder technisch gedoe of creatieve frustratie.

Deze methodiek komt voort uit 15 jaar concepten communiceren via websites. Jennemieke ontdekte gaandeweg wat wel en niet werkt om mensen op aan te krijgen. Het leidde tot het idee: ‘dat maakproces moet makkelijker kunnen’.

“WordPress werkt het fijnst. Maar ik moest telkens hetzelfde denk-, schrijf- en bouwwerk doen om tot de kern te komen. Tijdrovend! Ik zocht een oplossing om sneller en slimmer te werken. Eentje waarmee ik in één klap mijn strategische denkwerk stroomlijn, effectieve teksten schrijf én een goed werkende website neerzet. Die oplossing vond ik nergens. Dan maar zelf ontwikkelen.”
Jennemieke Snijders

Wat zijn de voordelen van de Handige Invulwebsite?

Je komt snel tot de kern van je verhaal
De Invulwebsite is gevuld met de 24 bouwstenen die thuishoren in elke website. Je vervangt ze door je eigen teksten en afbeeldingen. Ze sturen je schrijfproces om tot de kern van je verhaal te komen.

Je drukt op de juiste knoppen
We zijn allemaal mensen. De principes die maken dat we interactie aan gaan, zijn voor iedereen hetzelfde. De website helpt je om ze automatisch toe te passen in je teksten, afbeeldingen en knoppen.

Je hebt geen gedoe met techniek
Jennemieke zet een kant-en-klare website voor je klaar in WordPress. Je logt in en kunt direct zelf teksten wijzigen, afbeeldingen uploaden en pagina’s toevoegen. Je hoeft je geen zorgen te maken over updates, beveiliging of installatie.

Je hebt vrijheid van vormgeving
Je start met een goede basisvormgeving. En kunt de vormgeving zelf aanpassen naar je eigen huisstijl of smaak. Logo, lettertypes, kleuren en achtergronden: je zet ze naar je eigen hand.

Je website is toekomstbestendig
De flexibiliteit van WordPress is een groot voordeel. Je kunt de site tot het eind der tijden blijven aanpassen en uitbreiden. Maar dat is meteen ook haar grootste nadeel. Want je moet kiezen uit duizenden plugins om het systeem toekomstbestendig in te richten.
Bij de Invulwebsite heeft Jennemieke die keuzes al voor je gemaakt. De site bevat de fijnste plugins waarmee je intuïtief kunt (blijven) werken.

Zo heb je snel een effectieve website online, die mensen aanzet tot interactie met jou. Zonder verspilling van centen, tijd of creatief denkwerk.

“Indrukwekkend alles bij elkaar, dat je met het spoor dat je ontworpen hebt, dus echt bij de kern uitkomt.”
Opdrachtgever van onsthuisdeurne.nl

Wat krijg je precies?

Bekijk hier de Invulwebsite in z’n geheel. Je krijgt een exacte kopie op je eigen domeinnaam, die je zelf kunt aanpassen.

Bekijk hier voorbeelden van websites die gemaakt zijn met de Handige Invulwebsite.

Graag even overleggen? Bel of mail met Jennemieke >

240,00 incl. btwToevoegen aan winkelwagen

 

2 beoordelingen voor De Handige Invulwebsite – kom snel tot de kern van je verhaal

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *