De Handige Invulwebsite – kom snel tot de kern van je verhaal

Een sterke website communiceert de kern van je idee of project. Zodat mensen aan gaan. Maar hoe kom je tot die kern?

De Handige Invulwebsite stippelt het creatieve spoor voor je uit. Het stroomlijnt je strategische denk- en schrijfwerk én neemt technische hobbels weg.

“Indrukwekkend alles bij elkaar, dat je met het spoor dat je ontworpen hebt, dus echt bij de kern uitkomt.”
Opdrachtgever van Ons Thuis Deurne

Onderstaande prijs is voor een licentie van telkens 1 jaar (199 euro ex btw), die je elk moment kunt opzeggen.

240,00 incl. btw

Met de Handige Invulwebsite kom je snel tot de kern van je verhaal. De methodiek helpt je om je gevoel te vertalen naar een website die klopt. Zonder technisch gedoe of creatieve frustratie.

Voorbeelden van de Handige Invulwebsite

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

Bekijk hier voorbeelden van websites die gemaakt zijn met de Handige Invulwebsite.

Hoe is de Handige Invulwebsite ontstaan?

De methodiek komt voort uit 15 jaar projecten communiceren via websites. Jennemieke ontdekte gaandeweg wat mensen nodig hebben om op de contactknop te drukken. Het leidde tot het idee: ‘dit moet iedereen kunnen’.

“WordPress werkt het fijnst als websysteem. Maar om tot de kern van het verhaal te komen, moest ik telkens hetzelfde denk-, schrijf- en bouwwerk doen. Tijdrovend! Ik zocht een oplossing om sneller en slimmer de kern te pakken in een website. Een werkvolgorde waarmee ik in één klap mijn strategische denkwerk stroomlijn, effectieve teksten schrijf én een goed werkende website neerzet. Die oplossing vond ik nergens. Dan maar zelf maken.”
Jennemieke Snijders

Wat zijn de voordelen van de Handige Invulwebsite?

Je komt snel tot de kern van je verhaal
De Invulwebsite is gevuld met de 24 bouwstenen die thuishoren in elke website. Ze sturen je schrijfproces om tot de kern van je verhaal te komen. Je vervangt deze bouwstenen door je eigen teksten en afbeeldingen.

Je drukt op de juiste knoppen
We zijn allemaal mensen. De principes die maken dat we interactie aan gaan, zijn voor iedereen hetzelfde. De website helpt je om die interactieprincipes automatisch toe te passen in je teksten, afbeeldingen en knoppen.

Je hebt geen gedoe met techniek
Jennemieke zet een kant-en-klare website voor je klaar in WordPress. Je logt in en kunt direct zelf teksten wijzigen, afbeeldingen uploaden en pagina’s toevoegen. Je hoeft je geen zorgen te maken over updates, beveiliging of installatie.

Je hebt vrijheid van vormgeving
Je start met een goede basisvormgeving. En kunt de vormgeving zelf aanpassen naar je eigen huisstijl of smaak. Logo, lettertypes, kleuren en achtergronden: je zet ze naar je eigen hand.

Je website is toekomstbestendig
De flexibiliteit van WordPress is een groot voordeel. Je kunt de site eindeloos blijven aanpassen en uitbreiden. Maar dat is meteen ook haar grootste nadeel. Want je moet kiezen uit duizenden plugins om het systeem toekomstbestendig in te richten.

Bij de Invulwebsite heeft Jennemieke de beste keuzes al voor je gemaakt. De site bevat de fijnste plugins waarmee je intuïtief kunt (blijven) werken.

Zo heb je snel een effectieve website online, die mensen aanzet tot interactie met jou. Zonder verspilling van centen, tijd of creatief denkwerk.

Ik had een nieuwe website nodig voor mijn bedrijf. Maar de prijzen van ontwerpers zijn torenhoog. Ik zocht een goedkopere oplossing die tot een vergelijkbaar resultaat zou leiden. Die vond ik in de Handige Invulwebsite.”
Judith Kimenai, zelfstandig tekstschrijver Code Taal Tekstbureau, Asten

“Ik ben veel meer in de schoenen van mijn klanten gaan staan. Waar loopt mijn klant tegenaan? Wat zoekt mijn klant eigenlijk écht? Ik weet nu wat de raakvlakken zijn. En die communiceer ik. Met succes. Klanten benaderen ons spontaan na het lezen van onze website.”
Bart Wijnen, zelfstandig ondernemer, Asten

Wat krijg je precies?

Bekijk hier de Invulwebsite in z’n geheel. Je krijgt een exacte kopie op je eigen domeinnaam, die je zelf kunt aanpassen.

Bekijk hier voorbeelden van websites die gemaakt zijn met de Handige Invulwebsite.

Graag even overleggen? Bel of mail met Jennemieke >

240,00 incl. btwToevoegen aan winkelwagen

 

2 beoordelingen voor De Handige Invulwebsite – kom snel tot de kern van je verhaal

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.