Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Verzending

Voor verzending binnen Nederland betaal je bij Tinksel geen verzendkosten. Tinksel verzendt haar producten via Post NL Briefpost.

Woon je in België en wil je een product aanschaffen uit de webshop? Neem dan even contact op. Tinksel maakt dan een factuur voor je aan met aangepaste tarieven voor verzending naar België.

Retour sturen

Je kunt fysieke producten binnen 8 dagen retour sturen. Downloadbare artikelen kunnen niet retour gestuurd worden. Het artikel moet ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen.

Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor je eigen rekening. Dus wil je een artikel terugsturen, dan betaal je zelf de verzendkosten.

Om je retourzending te verwerken, heeft Tinksel de factuur nodig. Stuur deze mee. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag teruggestort. Op de contactpagina vind je het postadres.

Terugbetalingen

Tinksel stuurt je een e-mail als je retourzending ontvangen en beoordeeld is. Tinksel stelt je op de hoogte van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling. Bij goedkeuring staat het geld binnen enkele dagen op je rekening.