Wat doet Tinksel?

Tinksel is een klein bureau voor grote ideeën. Een creatief kantoor voor conceptontwikkeling. Multidisciplinair.

Hallo, ik ben Jennemieke Snijders, het gezicht achter creatiebedrijf Tinksel.

Ik zet allerlei cultuur- muziek- en groenprojecten op poten. Samen met jou. En op eigen initiatief.

Wie is Jennemieke?

Ik heb een achtergrond in zowel conceptontwikkeling als muziek. Anderen noemen mij vaak een creatieve duizendpoot. Mijn brein is bedraad om te creëren. Ontwikkeling van ideeën is mijn specialiteit.

Ik help je om de kracht onder je idee te vinden

Dat is dé manier om jouw project van de grond te krijgen en uit te laten groeien tot succes. De kracht onder jouw idee moet voelbaar zijn voor iedereen. Dat beschouw ik als mijn belangrijkste taak.

Heb je een goed idee dat de wereld fijner, mooier of makkelijker maakt? Dan help ik je om de patronen van waarde-creatie stap voor stap te doorlopen. Zo beperk je de kans dat je idee faalt en al het werk voor niets is geweest. Je bouwt met vertrouwen aan succes.

Waarom dit werk?

Ik werkte voorheen als conceptontwikkelaar voor kleine en grote bedrijven. Van zzp-ers tot MediaMarkt. En ik werkte in de avonduren in de muziek als dirigent.

Inmiddels heb ik ervoor gekozen om m'n creatiekracht in te zetten voor projecten, die primair bedoeld zijn om betekenis te hebben voor mensen. Voegt je idee werkelijk waarde toe, dan komt het succes (en de winst) vanzelf.

Wil je een idee van de grond krijgen?

  • Maak je graag mensen enthousiast voor cultuur, muziek of natuur?
  • Heb je een goed idee in de cultuur-, muziek- of groenhoek?
  • Kun je wel wat creatieve kracht gebruiken om het van de grond te krijgen?

Dan zijn we een goeie match.

Mijn opdrachtgevers zijn meestal musea-conservators, uitgevers, cultuurbewuste ondernemers, vernieuwers en wereldverbeteraars.

Lees hoe een Tinkseltraject eruit ziet >

Voorbeelden zien van concepten?