Wat doet Tinksel?

Hallo, ik ben Jennemieke Snijders, het gezicht achter creatiebedrijf Tinksel.
Ik zet allerlei muziek- en cultuurprojecten op poten. Samen met jou. En op eigen initiatief.

Wie is Jennemieke?

Mensen noemen mij vaak een creatieve duizendpoot. Ik zeg zelf altijd dat mijn brein bedraad is om te creƫren.

Ik combineer twee vakgebieden: Concept & Creatie (Communicatie) en Muziek (Conservatorium Maastricht). Ik ben werkzaam vanuit de Brabantse Peel.

Het stempel creatief hoogbegaafd staat sinds kort op mijn voorhoofd. Ik weet nog niet zo goed wat ik daar van moet vinden. Maar ik herken me volledig in de omschrijving ervan. Inclusief de voors en de tegens. Wil je weten hoe zo'n brein werkt en hoe jij daar voordeel bij kunt hebben? Lees dan het artikel 'Wat is creatief hoogbegaafd?'.

Waarom dit werk?

Ik werkte voorheen - naast de muziek - als conceptontwikkelaar voor kleine en grote bedrijven. Van zzp-ers tot MediaMarkt. Inmiddels heb ik ervoor gekozen om m'n creatiekracht 100% in te zetten voor muziek- en cultuurprojecten.

Ik geloof hartgrondig dat onze levens fijner worden, als we elkaar vaker vinden in een gezamenlijk, niet-competitief doel. Onze maatschappij snakt naar verbinding. Muziek- en cultuurbeoefening lest die dorst. Daar wil ik m'n creatieve talenten voor inzetten: in mensen samen brengen in muziek en cultuur.

Wil je een project van de grond krijgen?

  • Maak je graag mensen enthousiast voor muziek en cultuur?
  • Heb je een goed idee in de muziek- of cultuurhoek?
  • Kun je wel wat creatieve kracht gebruiken om het van de grond te krijgen?

Dan zijn we een goeie match.

Mijn opdrachtgevers komen meestal uit een vereniging, stichting, museum, uitgeverij of cultuurbewuste organisatie.

Denk je dat we een match zijn?