Wat doet Tinksel?

Hallo, ik ben Jennemieke Snijders, het gezicht achter creatiebedrijf Tinksel.
Ik zet allerlei muziek- en cultuurprojecten op poten. Samen met jou. En op eigen initiatief.

Wie is Jennemieke?

Ik ben een creatieve duizendpoot, die twee vakgebieden combineert: Concept & Creatie (Communicatie) en Muziek (Conservatorium Maastricht).

Ik ben een denkende doener. Bedraad om te creëren. Werkzaam vanuit de Brabantse Peel. Vol passie, niet te houwe 🙂

Waarom dit werk?

Ik werkte voorheen - naast de muziek - als conceptontwikkelaar voor kleine en grote bedrijven. Van zzp-ers tot MediaMarkt. Inmiddels heb ik ervoor gekozen om m'n creatiekracht 100% in te zetten voor muziek- en cultuurprojecten.

Ik geloof hartgrondig dat onze levens fijner worden, als we elkaar vaker vinden in een gezamenlijk, niet-competitief doel. Onze maatschappij snakt naar verbinding. Muziek- en cultuurbeoefening lest die dorst. Daar wil ik m'n talenten voor inzetten: in mensen samen brengen.

Wil je een project van de grond krijgen?

  • Maak je graag mensen enthousiast voor muziek en cultuur?
  • Heb je een goed idee in de muziek- of cultuurhoek?
  • Kun je wel wat creatieve kracht gebruiken om het van de grond te krijgen?

Dan zijn we een goeie match.

Mijn opdrachtgevers komen meestal uit een vereniging, stichting, museum, uitgeverij of cultuurbewuste organisatie.

Benieuwd hoe dat er uit kan zien?