Wat doet Tinksel?

Ik ben Jennemieke Snijders, het gezicht achter creatiebedrijf Tinksel. Conceptontwikkelaar en creatieve duizendpoot. Werkzaam vanuit de Brabantse Peel.
Ik combineer twee vakgebieden: Conceptontwikkeling (Communicatie - Concept & Creatie) en Muziek (Conservatorium Maastricht).

Ik maak graag mensen enthousiast voor muziek en cultuur

Daarom ontwikkel ik muziek- en cultuurconcepten waar mensen zich aan willen verbinden. Dat doe ik voor vernieuwende ondernemers, musea, uitgeverijen, stichtingen en verenigingen. En op eigen initiatief.

Waarom?

Ik geloof dat het leven van mensen beter wordt, als ze elkaar vinden in een gezamenlijk, niet-competitief doel. Cultuur is een ander woord voor beschaving: de mate waarin een persoon of samenleving respect opbrengt voor andere persoonlijkheden, andere culturen en de natuur.

Wil jij mensen aan je initiatief verbinden?

Heb je een goed idee in de muziek- of cultuurhoek, maar weet je niet goed hoe je het van de grond kunt krijgen? Dan is Tinksel er voor jou.

Benieuwd hoe dat er uit kan zien?