De Stemsportschool

Training voor basale zangtechniek

€ 14,95 

De Stemsportschool is een korte, eenvoudige training in boekvorm, waarmee je je stembanden binnen no-time in topconditie krijgt en houdt. Handig voor zangers die zangles een brug te ver vinden, maar die wel hun stem op een goede manier willen gebruiken.

De Stemsportschool is een bundeling van de 12 meest essentiële basisoefeningen, die thuishoren in het repertoire van elke zanger. Of je nu in een band, zanggroep of koor zingt: met hulp van namen als ‘de pauw’ of ‘de olifantenpoot’ en de stap-voor-stap-illustraties ontstaat een stevige afdruk in je brein. Zodat je direct begrijpt wat de bedoeling is.

Het boek is onderverdeeld in vier delen: warming-up, conditietraining, krachttraining en cooling down. De peptalk geeft handige tips die je helpen om goed voor je stem te zorgen. Denk aan items die in je stemsporttas thuishoren, tips om blessures te vermijden en trucs om met spanning voor de wedstrijd om te gaan.

Auteur Jenne Snijders werkt als zangcoach, projectdirigent en conceptontwikkelaar. Het boek kwam in samenwerking met logopediste Rianne Eilers tot stand.

“Goed boekje om m'n zangtechniek serieuzer te nemen.”

 

“Oefeningen op een eenvoudige manier beschreven.”

 

“Praktisch boek als je meer wilt weten over zangtechniek.”

 

De Kunst Van Songwriting
21 creatietools die elke songwriter moet kennen

De 7 Wetten Van Verbinding
slimmer communiceren met muziek

Het Inspiratiespel
de relatie-editie