Veelgestelde vragen

Alles wat je nog wilt weten over de WinstRivier.

 

 

Wat kost de cursus?

De cursus kost 295 euro (ex btw) per persoon.

Wanneer begint de cursus?

De eerste lichting is al gestart op 25 november 2020. Als we opnieuw 3 ondernemers bij elkaar hebben, dan plannen we de precieze data en tijden via datumprikker. Omdat er maar 3 ondernemers in één les zitten, kan de planning makkelijk afgestemd worden op jouw agenda. Ken je nog 2 andere ondernemers voor wie deze cursus interessant is? Des te eerder kunnen we beginnen.

We plannen 5 bijeenkomsten. De bijeenkomsten duren 1.5 uur. De bijeenkomsten zijn overdag.

Waar vinden de lessen plaats?

We gaan aan de slag op een locatie in Heusden waar je op corona-afstand de les veilig kunt volgen. Je zit met maximaal 3 ondernemers in de les. Jennemieke geeft aan meerdere groepen les.

Hoeveel tijd kost de cursus me?

Je bent ondernemer, dus je hebt het druk.  Daarom de volgende oplossing:

  • De cursus is ingericht volgens het principe flipping the classroom. Je krijgt geen huiswerk. Je doet de opdrachten tijdens de les van anderhalf uur. Je gaat aan de slag met opdrachten, vragenlijsten, aankruislijsten en promotieplanning.
  • Enige uitzondering is het creëren van de bouwstenen. Dat doe je niet tijdens de les, maar in je eigen tijd. Je kunt er ook voor kiezen om dit deel over te laten aan een tekstschrijver, vormgever, fotograaf, etc. Tijdens bijeenkomst 3 stel je een briefing op.
  • Je krijgt blauwdrukken van de meest voorkomende promotiemiddelen. Dat versnelt het creatieproces aanzienlijk.
  • 'Als het promotie voor mezelf is, dan blijft het liggen.' De cursus dwingt je om vijf keer anderhalf uur te blokken. Zo geef je jezelf een stok achter de deur om promotie wél van de grond te krijgen.
Wat voor case kan ik inbrengen?

Dat mag een bestaand product of dienst zijn, een vaag idee voor een nieuw product of nieuwe dienst, een idee dat je in de markt wilt zetten, etc. Twijfel je? Overleg dan even met Jennemieke.

Moet ik persé ondernemer zijn om mee te mogen doen?

Nee. De cursus is interessant voor ondernemende mensen in de breedste zin van het woord. Als je een plan van aanpak wilt om promotie van de grond te krijgen, dan ben je welkom. Denk bijvoorbeeld aan mensen die op een communicatie-afdeling werken. Of aan verenigingsmensen die hun vereniging aan meer leden willen helpen.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact op met Jennemieke >

Aan het einde van de vijf bijeenkomsten heb je de WinstRivier toegepast op je eigen case. Je hebt een kant-en-klaar plan waarmee je de boer op kunt. Daarnaast heb je een plan van aanpak in handen om toekomstige producten of diensten aan de man te brengen.

Schrijf je in voor de cursus 'De WinstRivier' >