De 7 Wetten van Verbinding – leer slimmer communiceren met muziek

Hoe helpt muziek je om slimmer te communiceren? Wat heb je nodig om verbinding op gang te brengen?

Dit downloadboekje vertelt je hoe je de wetmatigheden uit de muziek kunt gebruiken in de communicatie van projecten en concepten. Beide zijn immers bedoeld om mensen te raken en te verbinden.

5,00 incl. btw

Voor wie is dit boekje?

Dit boekje is voor iedereen die actief is in de wereld van creativiteit, die verbinding wil bewerkstelligen met zijn of haar project. Denk aan communicatiemensen, ondernemers, ontwerpers, educatiemakers, videomakers, conceptontwikkelaars, liedjesschrijvers, noem maar op. Kortom: dit boekje is er voor creatieve geesten.

Waar komen de 7 Wetten vandaan?

De 7 Wetten Van Verbinding vinden hun oorsprong in de muziek en met name in de songwriting. Muziek is immers communicatiekunst. In een lied draait alles om verbinding creëren. Als songwriter wil je mensen raken. Dat doe je door te appelleren aan een onderliggend gedeeld gevoel. Aan dat wat je níet ziet. Wist je bijvoorbeeld dat de manier waarop je het project start voor een groot deel bepaalt hoe je zult eindigen?

Jij wilt de krachtcentrale zijn die deze verbinding op gang brengt

Maar hoe dóe je dat met behulp van creatie? Wat heb je nodig om dat onderliggende gevoel over te brengen? Daar geeft dit boekje antwoord op.

Dit is een downloadboekje

Een liedje brengt de boodschap over in 3 minuten. Dit boekje doet dit in 36 pagina’s.

Wil je dit originele boekje cadeau doen aan je relaties? In papieren vorm met je eigen logo erop? Neem contact op met Jennemieke.

5,00 incl. btwToevoegen aan winkelwagen