Leer

Muziekeducatie

Zelf bezig zijn met muziek is het mooiste wat er is. De muziekmethodes van Tinksel helpen je om je vaardigheden te verbeteren, zodat je meer uit je talent haalt. Oefening baart kunst.

Muziek & Meer Digitaal

Muziek & Meer Digitaal is een muziekmethode voor groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs. Ontwikkeld voor drukbezette leerkrachten met weinig vertrouwen in hun muzikale kunnen.

Lees waarom Tinksel deze methode ontwikkelde >

De Stemsportschool

De Stemsportschool is een korte, eenvoudige training in boekvorm, waarmee je je stembanden binnen no-time in topconditie krijgt en houdt. Voor zangers die zangles een brug te ver vinden, maar die wel hun stem op een goede manier willen gebruiken.

Lees waarom Tinksel de Stemsportschool ontwikkelde >

Het Songwriting Creatiewiel

Een boek voor songwriters die hun creativiteit sneller willen laten stromen én sterkere songs willen schrijven. Van inspiratie tot song met 15 krachtige creatiegereedschappen, afkomstig uit de wereld van de conceptontwikkeling.

Dit boek is in de maak.

De Songwriting Creatiewiel Cursus

Een 10-weekse cursus voor songwriters, waarbij je leert werken met het Songwriting Creatiewiel. Het draait in de cursus om het creatieproces, over hoe jij je creativiteit op gang houdt. Want dat is waar je mee verder komt. Het is aan jou hoe je de creatiegereedschappen toepast.

Heb je interesse in de cursus songwriting, laat het me weten >