Boeken over talentontwikkeling

De boeken en methodes van Tinksel hebben talentontwikkeling als centraal thema. Ze helpen je om iets in jezelf te ontdekken wat je nog niet kent. En ze helpen je om je te verbinden met anderen. Zo haal je meer waarde uit je eigen creativiteit of muzikaliteit.

Gratis boekje: De 7 wetten van verbinding

Leer slimmer communiceren met muziek

Dit boekje is voor iedereen die actief is in de wereld van de creativiteit en die verbinding willen bewerkstelligen met hun creaties. Denk aan communicatiemensen, ontwerpers, projectontwikkelaars, videomakers, ondernemers, conceptontwikkelaars, liedjesschrijvers, noem maar op.

Kortom: dit boekje is er voor frisse, creatieve geesten.

De Magische Kamer

Krijg meer creativiteit in je organisatie

De Magische Kamer is de plek waar frisse geesten samenkomen om hun brein in de creatieve denkmodus te krijgen. Elke organisatie zou een Magische Kamer moeten hebben, want daar gebeuren de ware wonderen. Dit boek vertelt je hoe je zelf een Magische Kamer kunt inrichten, zodat jij en je collega’s voortaan de sterkste ideeën en beste oplossingen bedenken.

Dit boek is in de maak en wordt in januari 2020 verwacht.

Het Songwriting Creatiewiel

Van inspiratie tot song met 15 krachtige gereedschappen

Het Songwriting Creatiewiel is een boek voor mensen die sterke songs willen schrijven, maar blijven hangen in nadenken over songs en er niet verder mee komen. Het Creatiewiel helpt je om je creativiteit op gang te houden te houden met behulp van 15 krachtige creatiegereedschappen uit de wereld van de conceptontwikkeling.

Dit boek is in de maak en wordt eind november 2019 verwacht. Wil je het nu alvast bestellen voor Sinterklaas of Kerst? Stuur me een e-mail. Het boek zal rond de 20 euro gaan kosten.

Muziek & Meer Digitaal

Deze muziekmethode is voor groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs. De methode is geschreven voor leerkrachten die begrijpen dat zij zelf de sleutelrol spelen in de talentontwikkeling van hun leerlingen. Het ‘Meer’ gedeelte staat voor het creëren van een veilige broedplaats voor creatie en expressie binnen jouw groep.

Ga naar de website van Muziek & Meer Digitaal >

De Stemsportschool

De Stemsportschool is een korte, eenvoudige training in boekvorm, waarmee je je stembanden binnen no-time in topconditie krijgt en houdt. Voor zangers die zangles een brug te ver vinden, maar die wel hun stem op een goede manier willen gebruiken.

Lees waarom Tinksel de Stemsportschool ontwikkelde >