Boeken OVER CREATIVITEIT

Vergroot je eigen creatiekracht met de boeken en methodes van Tinksel.

Haal het beste uit je eigen talent. Vergroot de impact en invloed van je ideeën. Gebruik je creativiteit. Het mooiste zit in jou.

Het Inspiratiespel

Een avondje magie voor twee

Op zoek naar een leuk spel voor 2 personen? Het Inspiratiespel staat garant voor een avond vol twinkeloogjes en een gezellige sfeer. Fijn als je even aandacht voor elkaar wilt. Je ontdekt dingen die je nog niet van de ander kende.

Op elke kaart staat een vraag. Deze vragen stel je om de beurt aan elkaar. De vragen zijn onderverdeeld in vier categorieën: denkbeeldig leven, reis door de tijd, bewondering en muziek.

 

Maak een feest van je depressie

Hoe je licht maakt van je donker

Maak een feest van je depressie is een filosofisch boek voor mensen die door een fundamenteel andere bril naar depressie willen kijken. Het geeft een frisse blik op depressie. Auteur Jenne Snijders doet uit de doeken hoe de diepdenker op eigen kracht een positieve draai kan geven aan zijn bijzondere, vaak creatieve brein. Het nodigt uit om zélf betekenis te geven aan een onderwerp dat door onze maatschappij decennialang in een negatief daglicht is gezet.

Lees reviews van lezers >

De Stemsportschool

Training voor basale zangtechniek

De Stemsportschool is een korte, eenvoudige training in boekvorm, waarmee je je stembanden binnen no-time in topconditie krijgt en houdt. Voor zangers die zangles een brug te ver vinden, maar die wel hun stem op een goede manier willen gebruiken.

Lees waarom Tinksel de Stemsportschool ontwikkelde >

Muziek & Meer Digitaal

Deze muziekmethode is voor groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs. De methode is geschreven voor leerkrachten die begrijpen dat zij zelf de sleutelrol spelen in de talentontwikkeling van hun leerlingen. Het ‘Meer’ gedeelte staat voor het creëren van een veilige broedplaats voor creatie en expressie binnen jouw groep.

Ga naar de website van Muziek & Meer Digitaal >

Het Songwriting Creatiewiel

Van inspiratie tot song met 15 krachtige gereedschappen

Het Songwriting Creatiewiel is een boek voor mensen die sterke songs willen schrijven, maar blijven hangen in nadenken over songs en er niet verder mee komen. Het Creatiewiel helpt je om je creativiteit op gang te houden te houden met behulp van 15 krachtige creatiegereedschappen uit de wereld van de conceptontwikkeling.

Dit boek is in de maak. Wil je het nu alvast bestellen? Stuur me een e-mail. Het boek zal rond de 20 euro gaan kosten.

De Magische Kamer

Krijg meer creativiteit in je organisatie

De Magische Kamer is de plek waar frisse geesten samenkomen om hun brein in de creatieve denkmodus te krijgen. Elke organisatie zou een Magische Kamer moeten hebben, want daar gebeuren de ware wonderen. Dit boek vertelt je hoe je zelf een Magische Kamer kunt inrichten, zodat jij en je collega’s voortaan de sterkste ideeën en beste oplossingen bedenken.

Dit boek is in de maak.

Gratis boekje: De 7 wetten van verbinding

Leer slimmer communiceren met muziek

Dit boekje is voor iedereen die actief is in de wereld van de creativiteit en die verbinding willen bewerkstelligen met hun creaties. Denk aan communicatiemensen, ontwerpers, projectontwikkelaars, videomakers, ondernemers, conceptontwikkelaars, liedjesschrijvers, noem maar op.

Kortom: dit boekje is er voor frisse, creatieve geesten.