DE KUNST VAN SONGWRITING

21 creatietools die elke songwriter moet kennen

€ 19,95 

Creativiteitsnavigator Jenne Snijders laat zien hoe songwriters hun creativiteit draaiende kunnen houden. Want op weg van inspiratie naar song stikt het van de versperringen. Frustraties, onzekerheden en dilemma’s houden de boel tegen. Dat wat in je binnenste borrelt, krijg je niet soepel op papier.

Er is een makkelijke route. Eentje die je creatieve binnenste vooruit duwt in plaats van tegenwerkt.

'De Kunst van Songwriting' zet de gereedschapskist van de conceptontwikkelaar op de werkbank van de songwriter. Het legt 21 creatietools in je handen. De tools helpen je om blokkades te omzeilen en over creatieve hordes te springen. Dat scheelt tijd en frustratie. En als bonus blijf je geïnspireerd schrijven aan betere songs.

Dit boek is geschreven voor songwriters in alle soorten en maten. Van beginneling tot pro. Maar ook creatieve geesten zoals schrijvers, filmmakers, ontwerpers en reclamemakers zullen in dit boek inspiratie opdoen om hun creatieve talent nog verder te ontwikkelen.

Jenne Snijders (1978) is creatief ondernemer, conceptontwikkelaar, songwriter, projectdirigent en documentairemaker. Met haar belevingsbedrijf Tinksel helpt ze creatieve geesten om hun dromen om te zetten in werkelijkheid. Jenne is opgeleid aan het Conservatorium, maar ook in de Communicatie.

 

“Songwriting is een bepaalde kijk op muziek krijgen. Dit boek helpt daarbij.”

“Je gaat je eigen nummers op een andere manier benaderen en beleven.”

“Gaaf om te ontdekken wat er uit je eigen muzikale brein kan komen.”