Doe

Muziekprojecten

Samen een geweldig muziekproject neerzetten is één van de mooiste ervaringen die muziek te bieden heeft. Tinksel stoomt je klaar voor allerhande muziekprojecten.

Zelf meedoen

Wil je je leven verrijken met muziek? Doe mee met een muziekproject.
Bekijk hier de projecten die momenteel in de maak zijn >

Zelf organiseren

Ben jij zo iemand die andere levens wil verrijken met muziek? Lees hieronder wat ik voor je kan betekenen in het organisatieproces.

Dirigeren

Ik kan als dirigent leiding geven aan je muziekproject. Bekijk de projecten-pagina om een idee te krijgen van mijn muzikale kunnen. Ik ben gewend om met zangers, bandmuzikanten en kleine blazerssecties te werken.

Ik geef als dirigent graag vertrouwen. Ben continu gefocust op groei en ontwikkeling in een positieve, aanmoedigende sfeer. Ik kijk naar wat er goed gaat en hoe we dat uit kunnen bouwen. Om dat voor elkaar te krijgen, werk ik met de I like – I wish-methode. Muzikale kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, dus voel ik me verantwoordelijk voor gemotiveerde deelnemers die met plezier een extra tandje willen bijzetten.

Muziekpartijen schrijven (arrangeren)

Ik kan muziekpartijen op maat schrijven voor je koor, band, backings of kleine blazerssectie. Ik streef altijd naar arrangementen die aansluiten bij je niveau, zodat je met plezier muziek kunt maken. Ik arrangeer al 20 jaar. Doordachte muzikale details en goed uitgewerkte partijen kenmerken mijn arrangementen.

Een sterk concept ontwikkelen

Wil je een muziekproject organiseren, maar weet je nog niet precies wat of hoe? Ik help je om een sterk concept te bedenken (=conceptontwikkeling). Met mijn jarenlange ervaring als conceptontwikkelaar voor bijvoorbeeld KPN en MediaMarkt begeleid ik je team door een soepel creatief proces. Je krijgt concreet wat je precies gaat doen en wat je aan materiaal en middelen nodig hebt om van je project een groot succes te maken. Je krijgt houvast. Vaak al in een paar sessies.