Je wilt zelf een website maken. Maar je wilt geen technisch gedoe. En je twijfelt over de inhoud. Hoe kom je tot de kern?

De Handige Invulwebsite is een unieke combinatie van twee werelden: techniek en communicatie. Speciaal voor creatieve geesten met een mooi plan.

Geen gedoe met techniek

Je krijgt een kant-en-klare website in Wordpress. Je kunt zelf teksten plaatsen, afbeeldingen toevoegen en andere wijzigingen doorvoeren. Je hoeft je geen zorgen te maken over updates, beveiliging of installatie. Je blijft lekker zen.

Vrijheid van vormgeving

Je kunt de vormgeving zelf aanpassen naar je eigen huisstijl of smaak. Logo, lettertypes, kleuren en achtergronden: je zet ze naar je eigen hand.

Je komt tot de kern van je verhaal

De Invulwebsite is gevuld met de 24 bouwstenen die thuishoren in elke website. Je vervangt ze door je eigen teksten en afbeeldingen. Ze helpen je om tot de kern van je verhaal te komen. Dat maakt de Invulwebsite uniek in Nederland.

Je drukt op de juiste knoppen

We zijn allemaal mensen. De principes die maken dat we interactie aan gaan, zijn bekend. Met de 24 bouwstenen pas je ze vanzelf toe in je teksten, afbeeldingen en knoppen.

Je website is toekomstbestendig

De flexibiliteit van Wordpress is een groot voordeel. Je kunt de site tot het eind der tijden blijven aanpassen en uitbreiden. Maar dat is meteen ook haar grootste nadeel. Want je moet in het begin al duizend keuzes maken om het systeem toekomstbestendig in te richten.

Bij de Invulwebsite zijn die keuzes al gemaakt. De site bevat de fijnste plugins waarmee je intuïtief kunt (blijven) werken.

Zo heb je in 1 dag een effectieve website online, die mensen aanzet tot interactie met jou. Zonder verspilling van centen, tijd of creatieve energie.

Judith Kimenai, Code Taal Tekstbureau:
"Ik had een nieuwe website nodig voor mijn bedrijf. Maar de prijzen van ontwerpers zijn torenhoog. Ik zocht een goedkopere oplossing die tot een vergelijkbaar resultaat zou leiden. Die vond ik in de Handige Invulwebsite."

Jennemieke Snijders, bedenker van de Invulwebsite:
"Iedereen kan technisch gezien aan een website komen. Maar het draait om de inhoud. Hoe krijg je mensen geïnteresseerd? Dat is extra lastig als je zelf je website wilt maken. Omdat je helemaal 'in de materie' zit. Het valt dan niet mee om tot de kern te komen. De Invulwebsite helpt je daar bij."

Wil je dat wel eens zien?