Huur Tinksel in

Waar kun je Jenne Snijders voor inhuren?

Huur Jenne in als je een idee hebt voor een nog te creëren belevingswereld, maar nog niet weet hoe je het van de grond krijgt.

Aan wat voor belevingen moet je denken?

Denk aan belevingen die een communicatief doel hebben. Ze prikkelen de zintuigen en sturen het onderbewuste. Tinksel doet dit met behulp van muziek, beelden, film, verhalen, geuren, groen of vormgeving.

Bijvoorbeeld

  • Muziekvoorstellingen die je onderdompelen in een magische sfeer
  • Belevingstuinen en groene ruimtes die zorgen voor rust in lijf en hoofd
  • Documentaires die jouw verhaal op een begrip kwekende manier vertellen
  • Interactieve tentoonstellingen die de nieuwsgierigheid van bezoekers aanwakkert
  • Inspirerende kantoorruimtes die je medewerkers productiever én creatiever maken
  • Etc.

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de voorbeeldprojecten >

Wat kan Tinksel voor je betekenen?

Jenne Snijders geeft je beeld en geluid bij je idee. Het eindresultaat komt je helder voor ogen. Je krijgt de wind eronder. Je raakt geïnspireerd.

Daarnaast krijg je een praktisch realisatieplan in handen. Je weet nu wat je gaat maken. Maar ook hoe je het aan moet pakken en hoeveel tijd en geld het je zal kosten. Het realisatietraject gaat daardoor vanzelf stromen. Zo wordt jouw beleving werkelijkheid.

De handtekening van Tinksel

Belevingswerelden waar Tinksel aan meewerkt hebben een duidelijke handtekening. Jenne Snijders neem altijd de menselijke maat als uitgangspunt, voegt vaak elementen uit de natuur toe en laat graag het bijzondere in het gewone zien.

Leer Jenne een beetje beter kennen >

De Visie van tinksel

Heeft je idee geen betekenis voor jou of voor de ander, dan is alles wat je creëert weggegooid geld. Jenne haalt daarom boven tafel wat jij als opdrachtgever écht belangrijk vindt. Maar ook welke drempels de ander ervaart en hoe je die wegneemt. Pas als je dat weet, kun je een beleving maken die zijn doel bereikt.