Huur Tinksel in

Waar kun je Jennemieke Snijders voor inhuren?

Huur Jennemieke in als je een idee hebt voor een nog te creëren muziek- of cultuurproject, maar nog niet weet hoe je het van de grond krijgt.

Aan wat voor projecten moet je denken?

Denk aan projecten die als doel hebben om mensen te verbinden rondom creativiteit. Ze prikkelen de zintuigen en sturen het onderbewuste. Ik doe dit met behulp van muziek, beelden, film, verhalen, geuren, groen of vormgeving.

Ik ben opgeleid aan het Conservatorium van Maastricht en als conceptontwikkelaar in de Communicatie.

Ik werd eerder door anderen ingehuurd om

  • Muziek- en cultuurprojecten te bedenken, van de grond te krijgen en tot een goed einde te begeleiden (conceptontwikkeling)
  • Auteurswerk te doen voor methodes en boeken over muziek
  • Communicatie- en educatiemiddelen te creëren voor muziek-, cultuur- en erfgoedprojecten
  • Arrangementen te schrijven voor blazers, bands, koren en backing vocals
  • Muziekprojecten te begeleiden als projectdirigent

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de voorbeeldprojecten >

Ik ben op m'n best als er nog veel onduidelijkheid is over hoe invulling te geven aan een muziek- of cultuurproject. Ik help mensen om hun ideeën van de grond te krijgen, om te creëren wat nodig is en om deelnemers enthousiast te krijgen voor het projectdoel.

Wat kan Tinksel voor je betekenen?

Ik geef je beeld en geluid bij je idee. Het eindresultaat komt je helder voor ogen. Je krijgt de wind eronder. Je raakt geïnspireerd.

Daarnaast krijg je een praktisch realisatieplan in handen. Je weet daardoor wát je gaat maken. Maar ook hoe je het aan moet pakken en hoeveel tijd en geld het je zal kosten. Het realisatietraject gaat daardoor vanzelf stromen. Zo wordt jouw project werkelijkheid.

De handtekening van Tinksel

Projecten waar ik aan meewerk hebben een duidelijke handtekening. Ik neem altijd de menselijke maat als uitgangspunt, voegt vaak elementen uit de natuur toe en laat graag het bijzondere in het gewone zien.

De Visie van tinksel

Heeft je idee geen betekenis voor jou of voor de ander, dan is alles wat je creëert weggegooid geld. Ik haal daarom boven tafel wat jij als opdrachtgever écht belangrijk vindt. Maar ook welke drempels de ander ervaart en hoe je die wegneemt. Pas als je dat weet, zal je project zijn doel bereiken.