Diensten

Je vindt hier een overzicht van de diensten van Jennemieke Snijders.

Conceptontwikkeling & Realisatie

Wil je een muziek- of cultuurproject van de grond krijgen, waar mensen voor warm lopen? Dan kun je me inhuren als conceptontwikkelaar.

Lees meer

Ik help je:

  • om het creatieve proces op de juiste plek te starten
  • om door de ogen van de ander naar je eigen project te kijken, zodat het echte waarde krijgt (waardecreatie)
  • om te creëren wat er nodig is om het doel te bereiken (in de breedste zin van het woord)
  • op het pad van sterke communicatie, met een goed verhaal, artistieke kwaliteit en zintuiglijke beleving. Zo oogst je aan het einde van het project de verbinding en respons waar je op hoopt.

Elk concepttraject is maatwerk, passend bij wat je teweeg wilt brengen. Het ene initiatief komt op gang met een creatieve startsessie rond de keukentafel. Het andere project vraagt om een plan, waar alle betrokkenen mee verder kunnen. En weer een ander idee vraagt om een snel realisatietraject.

Ik kom graag bij je langs om te bespreken waar je behoeftes liggen. Na het eerste gesprek krijg je een offerte op maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Projectdirigent & Artistiek Leider

Ben je op zoek naar een projectdirigent en/of artistiek leider?

Ik geloof dat mensen het mooiste uit muziek halen als ze vertrouwen voelen. Dat beschouw ik als mijn belangrijkste taak als muzikaal leider: vertrouwen geven en positief motiveren.

Lees meer

Je haalt met mij iemand in huis die een ontspannen repetitiesfeer creëert, waar mensen zich veilig bij voelen. Zonder dat het té gezellig wordt: onder m’n hoede werk je lekker én voortvarend richting het concert.

Elk project is maatwerk. Ik kom graag bij je langs om je wensen te bespreken.

Na het eerste gesprek krijg je een offerte op maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Songwriter & Arrangeur

Op zoek naar een passend arrangement of nieuw lied? Je kunt me inhuren als songwriter of arrangeur.

Ik schrijf graag songs en arrangementen op maat, die passen bij de mensen die het moeten doen.

Bekijk hier arrangementen die ik eerder schreef >

Lees meer

Ik schrijf graag voor meerstemmige zang, koorzang, traditionele popband (piano, gitaar, bas, drums) en kleine blaas- of strijkensembles.

Muzikaal plezier staat voorop. Dat betekent partijen die niet te simpel en niet te moeilijk zijn. Precies zodat het lekker musiceren is voor jullie.

Je kunt me één nummer op maat laten schrijven of arrangeren. Of me alle muziekgerelateerde zaken laten creëren. Ik schrijf ook graag koorarrangementen bij bestaande harmonie- of fanfarestukken.

Neem contact met me op om je wensen te bespreken. Na dit gesprek krijg je een prijsopgave op maat.

Bekijk hier arrangementen die ik eerder schreef >

Recording & Producing

Zoek je iemand om kleinschalige muziekopnames te maken? Je kunt me inhuren voor opnames van zang, traditionele popband (piano, gitaar, bas, drums), kleine blazers- of strijkensembles.

Lees meer

Een nummer opnemen is een spannende en leuke aangelegenheid. Ik help je om met eenvoudige middelen het beste muzikale resultaat te bereiken. Ik werk met Pro Tools en heb een mobiele homestudio, die ik mee kan nemen naar jouw vertrouwde repetitieruimte.

Met een achtergrond aan het Conservatorium en ruime ervaring met allerhande muziekprojecten, help ik je om jouw opname zo goed mogelijk te laten klinken. Ik druk niet alleen maar op de record-knop, maar geef ook houvast om tijdens de opnamesessies het beste uit jezelf te halen. Op een vriendelijke, vertrouwen gevende manier. Ik stel graag de techniek in dienst van het muzikale resultaat.

Muzikale kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Je kunt me daarom niet inhuren voor het opnemen van carnavalskrakers, omdat ik daar zelf erg ongelukkig van wordt 😉. We zijn een goeie match als je de muzikale puntjes op de i wil zetten.

3D Design

Zoek je een creatieveling die een opvallend 3D element voor je kan ontwerpen? Je kunt me inhuren als 3D Designer.

Lees meer

Een Stage Designer ontwerp objecten die de aandacht sturen. Voorbeelden van eerdere ontwerpen zijn het ronde podium van Miracles & Wonders, het lichtobject van Groot, het lichtobject van 100 jaar Heusden, het cafédoek van Happiness, de tentoonstelling De Peel, Een Mysterie etc.

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op.

Videoclip & Documentaire

Wil je een video of documentaire laten maken, die anderen ráákt met de kern van je verhaal? Je kunt me inhuren voor het ontwikkelen en maken van videoclips, filmpjes en documentaires.

Lees meer

Beeldmateriaal raakt alleen maar als je de kern weet te communiceren en de aandacht vasthoudt met een verhaallijn ('ontwikkeling in je verhaal').

Maar hoe kom je daartoe? En hoe zet je die om in beelden? Wat laat je zien en wat niet? Daar kan ik je bij helpen als conceptontwikkelaar.

Ik maakte eerder diverse videoclips en twee muziekdocumentaires. Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op.

Auteur Muziekeducatie

Zoek je een schrijver met een vlotte pen? Je kunt me inhuren als auteur voor onderwerpen rondom muziekeducatie en conceptontwikkeling.

Ik schreef eerder 4 non-fictie boeken:

Lees meer

Daarnaast schreef ik de muzieklessen van Faqta, Muziek & Meer Digitaal, Muziek & Meer HaFa.

Neem contact met me op als je me als educatief auteur wilt inhuren.