DIENSTEN & VAARDIGHEDEN VAN Tinksel

Lees hieronder hoe je me kunt inhuren om van je creatie- of muziekproject een succes te maken.

 

Concept ontwikkelen

Heb je een idee voor een creatief project, maar weet je niet goed hoe je ermee verder komt? Ik kan je helpen om helderheid te krijgen over de stappen die je moet zetten (= conceptontwikkeling). Ik haal de kern en kracht van je idee boven tafel. En help je om concreet te maken wat je aan materiaal en middelen nodig hebt om van je project een succes te maken. Je krijgt houvast. Dat kan op drie manieren:

  • Met een kickstart-sessie (1 dagdeel waarin we samen het einde van je project voor ogen krijgen. Dat maakt het beginnen erg gemakkelijk)
  • Met een waarde-propositie-sessie (1 dagdeel waarin we samen door de bril van je klant naar jouw product of dienst gaan kijken. Je ontdekt de zaken waar je klanten je project het meeste om zullen waarderen)
  • Met een bouwstenenbestand (een kant-en-klaar concept waarmee je het creatieproces stuurt, zodat je makkelijk verder kunt bouwen)

Al deze diensten leggen een stevige bodem onder je project. Ze helpen je om je idee door te ontwikkelen naar de hoogst mogelijke top. Zodat je project straks het applaus krijgt dat het verdient.

Laat me weten wat voor project je wilt realiseren >

Schrijven

Ik kan teksten voor je schrijven, bijvoorbeeld als auteur voor educatieve methodes of voor websites. Dat doe ik alleen als ik heb meegedacht in het concept. Ik wil namelijk alleen maar effectief werk leveren. Dat doet wat het moet doen. Dat kan ik pas als ik de kern van je verhaal ken. De diepte in. Dan pas bouwen. Zodat het eindresultaat klopt.

Ontwerpen

Ik kan dingen voor je ontwerpen, bijvoorbeeld websites. Dat doe ik alleen als ik heb meegedacht in het concept. Ook hier geldt dat ik alleen maar effectief werk wil leveren. Dat kan ik pas als jouw concept klopt. Dat doet het als er nagedacht is over de waarde die jouw concept heeft voor de ander. En hoe je van plan bent om de ander te raken.

Als BCL-professional (Brein Centraal Leren) begrijp ik hoe het brein waarneemt. Wil je vooral een mooi ontwerp, huur dan een ander in. Wil je een functioneel ontwerp dat binnenkomt bij mensen en doet wat het moet doen, vraag mij dan.

Dirigeren

Ik kan als dirigent je muziekproject dirigeren. Bekijk mijn projecten-pagina om een idee te krijgen van mijn muzikale kunnen. Ik geef als dirigent graag vertrouwen. Ben continu gefocust op groei en ontwikkeling in een positieve, aanmoedigende sfeer. Ik kijk naar wat er goed gaat en hoe we dat uit kunnen bouwen. Om dat voor elkaar te krijgen, werk ik met de I like – I wish-methode.

Laat me weten wat voor project je in gedachten hebt >

Zangcoachen

Ik kan je muziekproject begeleiden als zangcoach. Bijvoorbeeld voor solisten of backings. Ook hier geef ik graag vertrouwen. Muzikaal zingen gaat bij mij vòòr zangtechniek. Ik zie zangtechniek als een instrument, niet als doel. Natuurlijk moet je zuiver zingen en je tekst kennen. Maar afstemmen en jouw intentie overbrengen is voor mij waar muziek écht om draait. Ik help je om van binnen naar buiten te zingen.

Lees op Bol.com meer over mijn methode de Stemsportschool >

Arrangeren (van muziek)

Ik kan arrangementen op maat schrijven voor je koor, zanggroep, band of backings. Ik streef altijd naar arrangementen die aansluiten bij je niveau, zodat je met plezier muziek kunt maken. Ik arrangeer al 20 jaar. Doordat ik zelf zing en piano, basgitaar, drums en een beetje gitaar speel, weet ik wat lekker speelt of fijn zingt. Doordachte muzikale details en goed uitgewerkte partijen kenmerken mijn arrangementen.

Laat weten welk lied je gearrangeerd wilt hebben >

Songwriten / componeren

Ik kan liedjes schrijven. Luister naar mijn muziek >