Gratis boekje: de 7 Wetten Van Verbinding

leer slimmer communiceren met muziek

Voor wie is dit boekje?

Dit (papieren) boekje is er voor iedereen die actief is in de wereld van de creativiteit en die verbinding wil bewerkstelligen met zijn projecten. Denk aan communicatiemensen, ontwerpers, projectontwikkelaars, videomakers, ondernemers, conceptontwikkelaars, liedjesschrijvers, noem maar op.

De 7 Wetten inspireren je om je ideeën slimmer te communiceren, zodat je de kans vergroot dat anderen ze omarmen en mee willen doen.

Hoe helpt muziek je om slimmer te communiceren?

Muziek is communicatiekunst. De 7 Wetten Van Verbinding vinden zijn oorsprong in de muziek en met name in de songwriting. Immers, in een lied draait alles om verbinding creëren. Als songwriter wil je mensen raken. Maar hoe dóe je dat? Wat zijn de wetmatigheden die verbinding op gang brengen? Daar geeft dit boekje antwoord op.

Auteur Jenne Snijders van creatiebedrijf Tinksel legt de verbinding tussen twee professies: muziek en conceptontwikkeling. Jenne is opgeleid aan het Conservatorium van Maastricht, maar ook als conceptontwikkelaar in de Communicatie.

krijg jouw exemplaar in de brievenbus

Wat is er nóg mooier dan inzichten krijgen? Ze delen natuurlijk! Want we worden allemaal blij van verbinding. Daarom geef ik dit boekje gratis weg.

Ik gebruik je adres om je het fysieke boekje te sturen. Je e-mail gebruik ik om je een berichtje te sturen als ik een nieuw blog heb geschreven. Je kunt je altijd uitschrijven.

groetjes van Jenne Snijders